Afval ophalen

Tijdens afbraakwerken stapelt de berg bouwafval zich al snel op. Eventueel kan je dit afval zelf naar het containerpark brengen. Dat is echter een tijdrovende taak waar je ook de juiste transportmiddelen voor nodig hebt. Een andere mogelijkheid is om het afval te laten ophalen door een gespecialiseerde firma. Rudi Peeters NV uit Kampenhout (Vlaams-Brabant) kan afval ophalen in een container of big bag, of dit zelf inladen met een aangepast voertuig. In wat volgt lees je hier meer over.

Afval ophalen in containers of big bags

Om te beginnen kunnen wij afval ophalen dat verzameld werd in containers of big bags. Wil je een afvalcontainer huren, dan heb je de keuze tussen meerdere soorten containers. Ook verhuren we containers in verschillende afmetingen, van 10m³ tot 40m³. Is dit te groot? Dan kan je ook een big bag bestellen. Deze zakken hebben steeds vaste afmetingen van 1m³. Van zodra een container of big bag vol is kan je ons bellen en dan komen wij het afval ophalen op een afgesproken tijdstip. Wij zorgen er tevens voor dat het vuil op een duurzame manier verwerkt wordt.

Afval ophalen met een kraan

Is het niet mogelijk om al het vuil van de afbraakwerken zelf in een container of big bag te verzamelen, dan komen wij langs om deze klus te klaren. Rudi Peeters NV kan namelijk grote hoeveelheden afval ophalen met aangepaste voertuigen. 

Op die manier kunnen de werken vlot en snel verlopen. We komen het afval ophalen met een kraan zodat dit weggevoerd kan worden naar een erkend verwerkingscentrum. Bovendien kunnen zowel particulieren als professionelen een beroep doen op ons wanneer het gaat om afval ophalen.

Laat je afval ophalen door Rudi Peeters NV

Bouwafval is snel gemaakt, maar er terug vanaf geraken is een ander paar mouwen. Zie je het niet zitten om alle vuil zelf naar het containerpark te brengen, vertrouw dan op een professional en laat het afval ophalen. Rudi Peeters NV biedt je hiervoor twee mogelijkheden: je verzamelt het vuil in een container of big bag en laat ons zo het afval ophalen, of bij grotere hoeveelheden bouwafval komen we zelf met de kraan het vuil opladen. Elke situatie is echter anders. Neem daarom contact op met ons om meer te ontdekken over onze mogelijkheden omtrent afvalophaling! Je kan ons contacteren op het nummer 016/65.76.12 of via het formulier op deze site.

>>> Vraag een gratis offerte aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x