Gebouw of huis afbreken

Een gebouw of huis afbreken lijkt misschien makkelijk, maar dat is het allerminst. Eén verkeerde stap kan namelijk heel wat problemen met zich meebrengen. Wil je als bedrijf afbraakwerken uitvoeren in je gebouw, of ga je als particulier je huis afbreken? Dan ga je dus best niet roekeloos aan de slag. Beter is om een beroep te doen op Rudi Peeters NV. Wij hebben verschillende jaren ervaring op vlak van afbraakwerken en kennen de kneepjes van het vak, om zo elk project met succes uit te voeren.

 

Een gebouw of huis afbreken, wat houdt dat juist in?

Wil je een klein gebouw of huis afbreken, dan ben je aan het goede adres bij Rudi Peeters NV uit Kampenhout (Vlaams-Brabant). Het slopen van volledige, grote gebouwen nemen wij niet voor onze rekening, maar afbraakwerken waarvoor je wel bij ons terechtkunt zijn onder andere het slopen van garages en andere bijgebouwen, het weghalen van een oude vloer of keuken, het verwijderen van verhardingen en het slopen van muren. Wil je dus een gebouw of huis afbreken, neem dan contact op met ons. Wij zorgen ervoor dat de afbraakwerken met de grootste precisie worden uitgevoerd. Bovendien gebeurt alles in eigen uitvoering door ons team van ervaren vakmensen.

Een gebouw of huis afbreken: kostprijs

Wanneer we een gebouw of huis afbreken, maken we hiervoor een globale prijs op. Er zijn echter verschillende zaken die deze kostprijs mee bepalen, zoals de grootte van het af te breken gebouw en de hoeveelheid puin die hierbij ontstaat. Daarom komen we altijd eerst langs om de situatie ter plaatse te bekijken en samen te zitten met de klant. Vervolgens kunnen we een offerte op maat opstellen. Naast een huis afbreken kan je ons eveneens inschakelen om een woning te laten leegmaken. Ook in dat geval zorgen we ervoor dat al het afval wordt afgevoerd naar een erkend verwerkingscentrum.

Veilig een gebouw of huis afbreken

Een gebouw of huis afbreken is een klus die in alle veiligheid moet worden uitgevoerd. Ga daarom niet zomaar zelf aan de slag, maar doe een beroep op Rudi Peeters NV. Wij beschikken over het juiste gereedschap, de geschikte machines en de nodige ervaring om kleine afbraakwerken met grote precisie aan te pakken. Een gebouw of huis afbreken is bovendien niet onze enige activiteit: je kan ons ook contacteren voor kleine grondwerken. Bel ons op het nummer 016/65.76.12 voor meer informatie over onze diensten!

>>> Vraag een gratis offerte aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x