Kleine afbraakwerken

Bij de afbraak van een gebouw komt heel wat kijken. Wil je een muur weghalen, een bijgebouw slopen, een oude badkamer uitbreken, of staan er andere kleine afbraakwerken op je agenda? Ga dan zeker niet ondoordacht aan de slag. Eén verkeerde handeling kan immers al snel grote gevolgen met zich meebrengen. Beter is om te vertrouwen op Rudi Peeters NV uit Kampenhout. Wij steunen op een jarenlange ervaring in het uitvoeren van kleine afbraakwerken met de grootste precisie, en dit zowel voor particulieren als voor professionelen.

Wat zijn kleine afbraakwerken?

Het begrip “kleine afbraakwerken” mag gerust heel ruim genomen worden. Wij slopen geen volledige grote gebouwen, maar wel alle kleinere constructies zoals een achterbouw. Andere zaken die we verstaan onder kleine afbraakwerken zijn onder andere het uitbreken van vloeren, het verwijderen van pleisterwerk, het afbreken van betonnen tuinafsluitingen en het weghalen van leidingen. Wil je graag kleine afbraakwerken door ons laten uitvoeren, geef ons dan een seintje en we komen eerst ter plaatse de situatie schetsen. Zo kunnen we perfect inschatten welke materialen er nodig zullen zijn en sturen we de juiste vakmensen. Uiteraard gaan onze teams altijd met de grootste precisie te werk om alle kleine afbraakwerken zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren.

Wat is de prijs van kleine afbraakwerken?

Voor de uitvoering van kleine afbraakwerken stellen we steeds een globale prijs op. Er zijn wel verschillende factoren die deze prijs mee beïnvloeden. De grootte van het af te breken pand zal bijvoorbeeld een rol spelen, net zoals de machines die hiervoor nodig zijn. Ons advies is daarom om contact met ons op te nemen, zodat we jouw situatie van dichterbij kunnen bekijken. Op die manier kunnen we ook veel gerichter een prijs noemen. Hoe dan ook gebeuren alle kleine afbraakwerken steeds in eigen uitvoering, door een team van professionals met de juiste machines en het correcte gereedschap.

Kleine afbraakwerken met oog voor detail

Ben je op zoek naar een betrouwbare firma om kleine afbraakwerken uit te voeren, neem dan contact op met Rudi Peeters NV uit Kampenhout (in Vlaams-Brabant, tussen Leuven en Mechelen). Al jarenlang voeren wij allerlei kleine afbraakwerken uit met een groot oog voor detail en precisie. Naast afbraakwerken kan je ook een beroep doen op ons voor kleine grondwerken, zoals het graven van kelders of het plaatsen van septische putten. Aarzel niet en bel ons om hier meer over te ontdekken! Je kan ook rechtstreeks een offerte aanvragen via deze website.

>>> Vraag een gratis offerte aan!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x