Afzetcontainer

Een afzetcontainer huren

Zoek je een container voor een grote hoeveelheid afval? Dan is een afzetcontainer van Rudi Peeters NV de perfecte oplossing. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons een afzetcontainer huren, volledig volgens hun noden en behoeften. Een grote of een kleine afzetcontainer? Voor papier, groenafval, bouwafval,…? Voor elke situatie bieden wij je een geschikt exemplaar aan.

Wat is een afzetcontainer?

De afzetcontainer heeft zijn naam te danken aan de manier waarop de container op- en af een vrachtwagen wordt geladen. Dit gebeurt namelijk met een afzetsysteem of een haakarm systeem; vandaar dat een afzetcontainer ook wel eens haakarm container wordt genoemd. Dit systeem maakt het zeer makkelijk om zelfs de zwaarste containers op te tillen. Bij Rudi Peeters NV kan je een afzetcontainer huren voor allerlei soorten afvalstromen, waaronder groenafval, gemengd afval, bouwafval en papier. Daarenboven zijn wij ook vergund voor het transporteren van containers met asbest. In dit geval wordt er in de afzetcontainer een grote zak of big bag geplaatst die, na het vullen, perfect kan worden afgesloten. Zo kan er geen asbest opwaaien tijdens het vervoer van de container.

Een afzetcontainer huren bij Rudi Peeters NV

Ga je als particulier je woning verbouwen? Of wil je als bedrijf op een efficiënte manier je afval sorteren? Dan ben je aan het juiste adres bij Rudi Peeters NV. Bij ons kan je een afzetcontainer huren in verschillende maten, van 10m³ tot 40m³ groot. De prijs van een afzetcontainer varieert uiteraard afhankelijk van de afmetingen ervan, maar ook andere factoren spelen mee een rol. Hoe vaak wil je als bedrijf dat we de afzetcontainer komen ledigen? Sorteer je zelf het afval of laat je dit aan ons over? Het zijn allemaal zaken die mee de prijs van een afzetcontainer bepalen. Hoe dan ook zitten steeds de levering, het ophalen en de afvalverwerking mee inbegrepen in de prijs. Wil je weten hoeveel een afzetcontainer zou kosten voor jouw specifieke situatie? Geef ons dan een seintje en we nemen graag de tijd om dit samen te bekijken!

Een afzetcontainer of haakarm container

Een afzetcontainer huren, dat doe je bij Rudi Peeters NV uit Kampenhout (Vlaams-Brabant)! Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten afzetcontainers die voor elke situatie een oplossing bieden. Daarnaast ben je hier ook aan het goede adres voor het huren van een rolcontainer. Een container bestellen kan rechtstreeks via deze website, of je kan ons eerst contacteren voor meer inlichtingen. Wie op zoek is naar een afzetcontainer of rolcontainer, die vindt zeker iets van zijn gading bij Rudi Peeters NV!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x