Big Bag

Big Bag Kopen

Een big bag kopen

Bij kleinere renovatie- of afbraakwerken is het vaak de vraag waar men met het bouwafval naartoe moet. Een container huren is immers vrij duur in vergelijking met de kleine hoeveelheid afval die geproduceerd wordt, terwijl een tijdrovend ritje naar het containerpark ook niet altijd een oplossing is. Daarom is er de big bag: een oersterke zak die zowel particulieren als professionelen kunnen gebruiken om kleinere hoeveelheden bouwafval kwijt te raken.

Wat is een big bag juist?

Een big bag is een stevige zak in kunststof die specifiek ontworpen is om bouwafval in te verzamelen. De afmetingen van een big bag zijn altijd hetzelfde: 1m³. Dit betekent dat de zak ongeveer 1500kg bouwafval kan bevatten. Zaken die je in een big bag mag werpen zijn onder andere gyproc, karton en papier, bakstenen, grond, bekabeling en steenpuin. Dingen als asbest, gevaarlijke stoffen, roofing en huishoudelijk afval mogen daarentegen niét in een big bag. Je vult de zak op eigen tempo naarmate de werken vorderen en wanneer hij helemaal vol is, bel je het nummer dat op de zak vermeld staat. Een gespecialiseerde firma komt de big bag dan ophalen binnen de drie dagen en zorgt voor de milieuvriendelijke verwerking van het afval. 

Ik wil een big bag huren… Kan dat?

Een big bag kan slechts eenmalig gebruikt worden. Na de ophaling wordt hij immers samen met het bouwafval verwerkt. Hierdoor is het niet mogelijk om een big bag te huren. Wil je echter één of meerdere big bags kopen, dan ben je aan het juiste adres bij Rudi Peeters NV in Kampenhout.

Bestel je minder dan 10 big bags, dan moet de koper deze zelf komen ophalen. Bestellingen van meer dan 10 big bags worden ter plekke afgeleverd, en wie meer dan 20 zakken bestelt krijgt van ons een korting op zijn bestelling. Wil je meer weten over de prijs van een big bag, ga dan naar de specifieke pagina hierover of neem contact op met ons!

Een big bag bestellen bij Rudi Peeters NV

Ben je geïnteresseerd om een big bag te bestellen? Vul dan het formulier in dat je terugvindt op deze website. Ook kan je een vrijblijvende offerte opvragen om een beter beeld te krijgen van de prijs van een big bag. Rudi Peeters NV werkt bovendien uitsluitend met eigen big bags, welke een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Een voortreffelijke service zit trouwens altijd bij de prijs inbegrepen! Aarzel dus niet en bestel jouw big bags bij Rudi Peeters NV.

>>> Vraag een gratis offerte aan!

Prijs Big Bag

De prijs van een big bag (=1 kuub  bouwafval)

€95 excl. BTW

Je gaat thuis verbouwen, maar weet niet goed waar je met het afval naartoe moet. Je zou een container kunnen huren, maar deze is veel te grootvoor de hoeveelheid bouwafval die je gaat hebben. Je zou ook het afval naar het containerpark kunnen brengen, maar dan sta je zelf in voor het transport en de kosten van dit alles. De beste oplossing? Een bouwafvalzak van 1 kuub of big bag kopen! Deze is ideaal voor kleine opruimingen waarbij niet zoveel bouwafval geproduceerd wordt. In wat volgt vertellen we je meer over de prijs van zo’n big bag.

Wat zit er inbegrepen in de prijs van een big bag?

Wanneer je 1 kuub bouwafvalzak koopt, betaal je niet alleen voor de zak zelf. In de prijs van een big bag zitten namelijk ook de ophaling en de legale verwerking van het afval inbegrepen. Is de zak helemaal vol, dan hoef je enkel naar het nummer op de big bag te bellen en hij wordt binnen de drie dagen opgehaald. Je moet dus niet zelf naar het containerpark rijden en hiervoor betalen. Wat betreft de afmetingen van een big bag zijn deze altijd hetzelfde, namelijk 1m³. Hierin past ongeveer 1500kg gemengd bouwafval. De prijs van een big bag wordt dus niet bepaald door de grootte van de afvalzak. Wel geven we bij Rudi Peeters NV een speciale korting indien je meerdere zakken tegelijk bestelt. Voor kleinere opruimingen of renovatiewerken zal de prijs van 1 kuub bouwafval ten slotte lager zijn dan die van containerverhuur.

De prijs van een big bag bij Rudi Peeters NV

Rudi Peeters NV verdeelt uitsluitend eigen big bags. Deze staan garant voor een uitstekende prijs-kwaliteit service verhouding.

Er zijn echter enkele factoren die mee de prijs van een big bag beïnvloeden. Zo kan je big bags kopen per stuk, voor de prijs van €85 Excl. BTW, maar indien je minder dan tien exemplaren bestelt moeten deze worden afgehaald door de koper. Koop je meer dan tien big bags van 1 kuub bouwafval, dan zit de levering mee in de prijs van de big bags inbegrepen. Wie meer dan twintig stuks koopt geniet bovendien van een speciale korting op de zakken. Hoe dan ook: bij Rudi Peeters NV in Kampenhout betaal je ongetwijfeld de beste prijs voor een big bag van 1 kuub bouwafval én profiteer je van de beste service!

Meer weten over de prijs van een big bag?

Voor kleinere opruimingen zal de prijs van een big bag veel voordeliger blijken dan de prijs die je betaalt om een container te huren. Ben je echter niet helemaal zeker welke keuze voor jou de meest voordelige is, geef ons dan gerust een seintje voor verdere inlichtingen. Contact opnemen kan via het contactformulier dat je terugvindt op deze website. Naast vragen over de prijs van een kuub bouwafval kan je hier natuurlijk ook terecht met al je andere vragen omtrent Rudi Peeters NV.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x