Container huren: prijs

Je wil een grote of een kleine container huren? Dan ben je aan het juiste adres bij Rudi Peeters NV in Kampenhout (Vlaams-Brabant). Bij ons kan je elk type container bestellen. Wat betreft de prijs die je betaalt om een container te huren, spelen er verschillende factoren mee. De afmetingen van de container, het type afval dat je wil verzamelen, enzovoort: ze hebben allemaal een bepalende rol. In wat volgt geven we meer uitleg over de prijs die je bij ons betaalt om een container te huren.

Welke factoren bepalen de prijs om een container te huren?

Er zijn verschillende factoren die mee de prijs van een container bepalen. Om te beginnen is er het sorteren. Ga je afbraakwerken uitvoeren of een woning opruimen, dan sorteer je best alles zelf in aparte containers. Gooi je alle soorten afval door elkaar, dan moet je immers bijbetalen om alles achteraf te laten sorteren. Hoe meer je zelf sorteert, des te lager zal de prijs zijn om een container te huren. Daarnaast speelt ook de grootte van de container een belangrijke rol, net zoals het type dat je wil huren. Sommige afvalmaterialen zijn namelijk moeilijker te verwerken dan andere. De verwerking van groenafval is bijvoorbeeld makkelijker dan die van bouw- of sloopafval. De prijs die je betaalt om een container te huren, wordt dus ook mee bepaald door het type container dat je wil gebruiken.

Wat zit er inbegrepen in de prijs wanneer je een container wil huren?

Wanneer je een container wil huren, zitten er meerdere zaken in de prijs inbegrepen. De verwerking van het afval hoort hierbij, net zoals de levering en ophaling binnen een bepaalde straal. Wil je echter een container huren buiten deze straal, contacteer ons dan voor verdere informatie hierover. We doen ons best om voor elke situatie een oplossing te vinden! De prijs van een container is normaal afgestemd op een huurperiode van vijf dagen. Blijft de container langer ter plaatse, dan kan dit een meerkost betekenen. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn doen we er echter alles aan om ons flexibel op te stellen. Wil je jouw gehuurde container langer laten staan dan oorspronkelijk inbegrepen zat in de prijs, laat ons dan iets weten en we bekijken de mogelijkheden.

Een container huren aan de beste prijs

Zo zie je maar: de prijs om een container te huren is van verschillende factoren afhankelijk. Wil je graag een container huren, dan neem je dus best even contact op met ons. Wij vertellen je met plezier meer over onze verschillende soorten containers en hun prijskaartje. Uiteraard kan je eveneens advies vragen over welke container het meest geschikt is in jouw situatie. Wie dat wil, kan zelfs meteen een container bestellen via het formulier dat je op deze website vindt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x