Container huren: voor bedrijven

In bedrijven wordt dagelijks heel wat afval geproduceerd, vaak té veel om gewoon mee te laten ophalen met het huisvuil. Het huren van een container biedt in dit geval de perfecte oplossing. Voor winkels, horeca, KMO’s enzovoort: elk bedrijf kan bij Rudi Peeters NV een geschikte container bestellen. In wat volgt vertellen we je meer over de verschillende containers die wij aanbieden en wat nu juist de voordelen zijn van zo’n container in een bedrijf.

Welke container huren?

Welk type container men huurt, hangt vooral af van de behoeften van het bedrijfin kwestie. Bestaat het afval grotendeels uit papier? Is er veel groenafval? Of misschien wordt er veel plastic weggegooid? Voor elk van deze situaties vind je bij Rudi Peeters NV een gepaste container. Bovendien kan je bij ons zowel rol- als afzet containers bestellen. Een rol container is een verrijdbare container op wieltjes en is vooral geschikt voor kleinere bedrijven. Voor grotere afvalstromen huur je best een afzet container. Wat betreft de afmetingen bieden wij containers aan in verschillende maten, van 10 tot 40m³. 

De inhoud van een container zal echter ook afhangen van het soort afval; voor grond en steenpuin gelden bijvoorbeeld andere regels omdat de container anders te zwaar wordt om te vervoeren.

De voordelen van een container in je bedrijf

Bedrijven die een container huren kiezen voor comfort en zekerheid. Is er een container vol, dan bel je ons gewoon en wij komen hem ophalen. We vervangen hem dan ook meteen door een nieuwe container. Het afval wordt naar erkende verwerkingscentra gebracht, die de zekerheid bieden dat het op een legale manier wordt verwerkt. Wat betreft de prijs van een container zijn er verschillende factoren die een rol spelen, onder andere hoe vaak de container gewisseld wordt. Hoe dan ook wordt dit eerst grondig besproken met de klant, zodat deze hier een transparant beeld van heeft. Transparantie en correcte prijzen vinden we immers zeer belangrijk bij Rudi Peeters NV!

Een container huren bij Rudi Peeters NV

Rudi Peeters NV uit Kampenhout (Vlaams-Brabant) beschikt over een ruim aanbod aan containers voor zowel particulieren als bedrijven. Twijfel dus niet en contacteer ons indien je hier meer over te weten wil komen! Weet je niet goed welke container het meest geschikt is voor de noden van jouw bedrijf, dan geven wij je graag informatie en advies om de juiste keuze te kunnen maken. Contact opnemen kan via het nummer 016/65.76.12 of door het formulier in te vullen op deze website.

>>> Soorten containers
>>> Toepassingen
>>> Container huren: prijs
>>> Container bestellen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x