Containerverhuur: Algemeen

Om een grote hoeveelheid afval in één keer weg te krijgen, is er niets zo makkelijk als het huren van een container. Ben je nog op zoek naar een betrouwbare firma voor containerverhuur? Dan ben je hier op de juiste plaats! Rudi Peeters NV is al jaren gespecialiseerd in containerverhuur. Ons aanbod bestaat uit verschillende soorten containers voor diverse soorten afval, en dit zowel voor particulieren als voor bedrijven. Lees verder en ontdek meer over ons containerverhuur!

Containerverhuur voor particulieren en bedrijven

Een huis opruimen voor verkoop? Kleine renovatiewerken uitvoeren? De tuin opknappen? Er komt ongetwijfeld heel wat afval aan te pas. Vertrouw daarom op het containerverhuur van Rudi Peeters NV. Voor elk type vuil hebben wij een geschikte container, in afmetingen van 10 tot 40m³ groot. Naast particulieren kunnen ook bedrijven een beroep doen op ons containerverhuur. Wij leveren de gepaste containers en halen ze terug op wanneer de klant dat wenst. We vervangen de container dan ook meteen door een nieuw exemplaar indien nodig. Het grote voordeel van ons containerverhuur is vooral het comfort. Wij leveren de container, halen hem op wanneer gewenst, en brengen hem naar een erkend verwerkingscentrum.

Containerverhuur: soorten containers en prijzen

Bij ons containerverhuur kan je terecht voor verschillende soorten containers voor diverse toepassingen. Wat betreft de soorten kan je zowel een afzet- als een rolcontainer huren. De afzetcontainers zijn vooral geschikt voor grote hoeveelheden afval en hebben hun naam te danken aan het speciale haakarmsysteem waarmee ze op- en af een vrachtwagen geladen worden. De rolcontainers daarentegen staan op wielen en worden vooral gehuurd door KMO’s of voor bijvoorbeeld evenementen. Elk van deze containers kan je huren voor diverse afvalstromen, zijnde groenafval, gemengd afval, bouwafval en papier. De prijzen van ons containerverhuur worden mee bepaald door het type container dat je kiest. Je leest er meer over op deze pagina, maar je mag ons ook altijd contacteren voor meer informatie.

Containerverhuur in Vlaams-Brabant

Wil je een container huren in Vlaams-Brabant? Neem dan contact op met Rudi Peeters NV uit Kampenhout. Wij zijn gespecialiseerd in containerverhuur en werken zowel samen met particulieren als met professionelen. Aarzel niet en bel ons om meer te weten te komen over deze dienst! Indien gewenst kan je ook een beroep doen op ons online containerverhuur. Via het formulier op deze website kan je zeer makkelijk en snel een container bestellen.

>>> Soorten containers
>>> Toepassingen
>>> Container huren: prijs
>>> Container bestellen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x