Rolcontainer

Een rolcontainer huren

Het correct sorteren en verwerken van afval is enorm belangrijk, zowel voor particulieren als bij bedrijven. Wil je graag een container huren voor kleinere hoeveelheden afval? Dan is een rolcontainer misschien wel wat je zoekt. Deze handige container staat op wielen en kan gehuurd worden voor verschillende soorten afval. Bij Rudi Peeters NV uit Kampenhout ben je aan het juiste adres om zo’n rolcontainer te huren!

Wanneer een rolcontainer gebruiken?

Men kan een rolcontainer huren in verschillende situaties, maar hij wordt vooral gebruikt tijdens evenementen en in kleinere KMO’s zoals bijvoorbeeld winkels. Het grote voordeel is immers dat een rolcontainer op wielen staat en dat hij dus heel makkelijk verplaatst kan worden. Bij Rudi Peeters NV vind je bovendien rolcontainers voor verschillende soorten afvalstromen, van restafval en papier/karton tot glas, groenafval, enzovoort. Is de rolcontainer vol, dan laat je ons gewoon iets weten. Wij komen hem dan ophalen en zorgen ervoor dat het afval correct verwerkt wordt. Indien nodig wordt de rolcontainer ook meteen vervangen door een nieuw exemplaar.

De prijs van een rolcontainer

Hoeveel je exact betaalt voor het huren van een rolcontainer, is afhankelijk van verschillende factoren. De afmetingen zullen bijvoorbeeld mee een rol spelen; bij Rudi Peeters NV kan je containers huren van 10 tot 40m³. Daarnaast wordt de prijs ook bepaald door hoe vaak we de rolcontainer moeten leegmaken. Het leveren en ophalen van de container zit overigens in de prijs inbegrepen, net zoals de legitieme verwerking van het afval. Wil je meer weten over de prijs van een container, bekijk dan zeker deze pagina. Je kan ook een offerte opvragen via ons contactformulier.

Meer weten over een rolcontainer?

Wil je graag meer informatie of wil je een rolcontainer bestellen, neem dan contact op met Rudi Peeters NV. Vraag ons gerust ook advies om te weten te komen welke rolcontainer het beste aansluit bij jouw behoeften. Of misschien wil je wel een afzetcontainer huren? Ook dat kan bij Rudi Peeters NV. Aarzel niet en contacteer ons voor verdere inlichtingen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x