Rudi Peeters

Rudi Peeters NV

Rudi Peeters NV uit Kampenhout is gespecialiseerd in containerverhuur, afbraakwerken en kleine grondwerken. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een professionele, flexibele service aan een prima prijs. Een team van vakmensen, gecombineerd met een jarenlange ervaring en moderne machines, maakt dat elk project in goede handen is bij Rudi Peeters NV!

Een container of big bag bestellen bij Rudi Peeters NV

Je gaat je woning verbouwen of werken uitvoeren in de tuin, maar hebt geen idee waar je naartoe moet met al het afval dat hierbij gemaakt wordt. De oplossing? Het containerverhuur van Rudi Peeters NV! Wij verhuren containers in verschillende groottes, die gebruikt kunnen worden voor diverse soorten afval. Ga je maar kleine werken uitvoeren en is een container te groot? Dan kan je ook een big bagbestellen bij Rudi Peeters NV. Je leest er meer over in deze rubriek. Naast particulieren kunnen ook professionelen een beroep doen op ons containerverhuur voor hun dagelijks afval. Verdere informatie hierover vind je op de pagina “Container voor bedrijven”.

Rudi Peeters NV voor kleine grondwerken en afbraakwerken

Naast containerverhuur voeren wij eveneens kleine grondwerken en afbraakwerken uit. Het uitgraven van kelders of putten, de afbraak van kleine constructies zoals serres of andere bijgebouwen, het uitbreken van oude vloeren, keukens of pleisterwerk: voor al deze zaken kan je rekenen op de expertise van Rudi Peeters NV. De prijs van deze kleine grondwerken en afbraakwerken wordt uiteraard steeds bepaald door de situatie. Twijfel dus niet om ons te contacteren voor specifieke inlichtingen! Je kan ook meteen een offerte aanvragen via deze website; we nemen dan zo snel mogelijk terug contact met je op voor de verdere bespreking.

Contact opnemen met Rudi Peeters NV

Ben je op zoek naar een specialist in containerverhuur die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garandeert? Of zoek je een professional voor het uitvoeren van kleine grondwerken of afbraakwerken? Neem dan contact op met Rudi Peeters NV uit Kampenhout (Vlaams-Brabant, tussen Leuven en Mechelen). Samen met de klant gaan wij steeds op zoek naar de beste oplossing voor zijn situatie! Transparante prijzen en een klantgerichte service maken bovendien een vast deel uit van de diensten van Rudi Peeters NV.

>>> Contacteer ons!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x